سرکه انگبین یا سکنجبین در واقع نوعی نوشیدنی اصیل و سنتی ایرانی است که از ترکیب سرکه و انگبین (عسل) تهیه میشود و معمولا از آن در فصل تابستان همراه با خیار برای پذیرایی در مهمانیها استفاده میشود. در گذشته شربت سرکه انگبین یا سکنجبین را به صورت سنتی با مخلوطی از عسل و سرکه تهیه میکردند اما بعدها در برخی مناطق که عسل در آنها یافت نمیشد یا میخواستند شربتی ارزانقیمت فراهم کنند؛ سکنجبین را با ترکیب سرکه و شکر تهیه کردند ولی همچنان آن را سکنجبین مینامیدند. امروز که عسل گرانتر و کمیابتر از گذشته شده، به طور کلی این شربت را با شکر تهیه میکنند.
دانی انلاین سرکه ,تهیه ,سکنجبین ,انگبین ,شربت ,سرکه انگبین منبع
درباره این سایت