سرکه انگبین یا سکنجبین در واقع نوعی نوشیدنی اصیل و سنتی ایرانی است که از ترکیب سرکه و انگبین (عسل) تهیه می‌شود و معمولا از آن در فصل تابستان همراه با خیار برای پذیرایی در مهمانی‌ها استفاده می‌شود. در گذشته شربت سرکه انگبین یا سکنجبین را به صورت سنتی با مخلوطی از عسل و سرکه تهیه می‌کردند اما بعدها در برخی مناطق که عسل در آن‌ها یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان‌قیمت فراهم کنند؛ سکنجبین را با ‌ترکیب سرکه و شکر تهیه کردند ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند. امروز که عسل گران‌تر و کمیاب‌تر از گذشته شده، به طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.


دانی انلاین سرکه ,تهیه ,سکنجبین ,انگبین ,شربت ,سرکه انگبین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارید انفاسک هر حرفی از هر دری لاوفن گروه آموزشی راز کنکور فیلم ترک هر چی که بخوای